Client Testimonials

Goede hosting is lastig te vinden, er zijn zoveel aanbieders op de markt, maar met name prijsvechters (veel voor weinig) hebben mooie beloften. Mijn motto, iets meer mag best, daar staat in dit geval zekers wat goeds tegenover!

Iets meer mag best

Er is keuze uit verschillende hosting pakketten, voor mij was de eenvoudige uitvoering voldoende, echter kan ik mij voorstellen dat bedrijven voor het Large pakket kiezen, die hebben vaak veel meer bezoekers en willen ook bijvoorbeeld promo films laten zien.

Keuze genoeg, goede prijs

Wat mij over de streep trok was de backup, bij een andere partij ben ik in het verleden een keer alles kwijt geraakt, er was geen backup en vervolgens ben ik dagen bezig geweest om alles weer in orde te krijgen. Ik hoef nu nergens meer aan te denken, als er iets mis gaat is er altijd een kopie.

Wat mij over de streep trok was de backup

So, what do you think ?

You must be logged in to post a comment.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Latest Blogs

23

aug

Gratis Let’s Encrypt SSL Certificaat

Sinds enige tijd levert Mijn-domein-naam.nl gratis

Read More

09

mei

Hulpprogramma’s

Om onze klanten van dienst te zijn is er een nieuw

Read More